Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

Dom senaste dagarna

Av Beth - 27 maj 2008 16:27

Jag har inte skrivit på ett tag nu. Har inte direkt haft något att skriva om, inga direkta tankar som snurrat runt.

Men nu har det hänt grejer; ja nu jävlar!


Lite återblickar då


- Jag har fått erbjudande om att ta med mig ett gäng unga och hjälpa till att bygga upp Fountian House's ungdomshus. Skall prata med Johan och bestämma tid, sen kanske det blir av att bygga ett eget ungdomshus. Innehållet och planerna alltså, inte själva byggnaden.


- Freda Jag tog med mig syster in på bio. Indiana Jones. Efteråt höll jag på att flyga på den dumfan som snodde min Yaoi när jag fick syn på honom. Det hade kunnat blivit en rejäl smäll. jag är sjukt sur på Jens som höll på att putta omkull Andreas. Han är ju inte klok någon stanns.

Av någon anledning var jag lite depp på eftermiddagen/kvällen. Detta gick ut över ett par individer och slog sedan tillbaka till mig själv.

Tog bussen till Emil och vi grillade flintastek på en livsfarlig grill.

Det smakade sommar, men köttet hann tyvärr bli lite kallt.


- Lördag.

Jag och Emil var ute på O'learys i Enköping på kvällen tillsammans med Prillan. Hennes kille Fredrik kom lite senare.

Lite dricka och natchos tillsammans med Eurovision song contest. Vakten tittar på oss i samband med Spaniens bidrag och underar vad det är som håller på att hända.

Efter midnatt gick vi vidare till Balsar. Lite tamt tyckte jag, men har å andra sidan inte en endaste aning om hur en livlig krog brukar se ut. Skärpning!


- Söndag. Jag sov rätt länge med en jobbig huvudvärk. Vi åt grillat och det börjar bli sommar på riktigt. Runt 18 fick vi skjuts hem till Emils pappa ute på landet :) Vi satt och kollade på bland annat Harry Potter and the goblet of fire. Jag grubblar lite över hur mitt liv skulle se ut ifall jag levde i en trollkarlsvärld. Om jag skulle ha möjlighet till att förhäxa alla som har varit onda mot mig.

Emils pappa skjutsar hem mig på kvällen. Vi prade om Bromma flygplats och lite annat skit. Jag brilljerade med att berätta om mitt föreläsande. Och så pratar vi om Christina.


- Måndag. Jag sov hela dagen ungefär. Det behövdes. Tog mig upp vid 14 tror jag. Fastnade framför datorn och kom inte in i tid till stan som jag hade tänkt. Behövde hitta några av Christinas böcker så att jag kunde få dom signerade. Jag hittade bara Kort kjol. Skulle träffa Christoffer vid 20.45, då ska vi vidare till La Dame Noire där Freddie jobbar. Men jag är inne i stan till 18, stressad över att bara ha hittat en bok och smått förvirrad över vad jag ska hitta på dom kommande timmarna.

Jag smsar lite med Gustav som är tillbaka till stan. Det bestämms att jag kan åka hem till honom. Vi tittar på bland annat Vänner och Cops. Och lite fotboll. Förbluffande nog verkar han inte så intresserad, jag undrar om han är sjuk?!

Jag går från honom ungefär 19.15 Anländer till Fridhemsplans blåa linje PRECIS samtidigt som Christoffer.

Det blir lite trubble när jag inte kan exakta vägen in till restaurangen. Eniro hade ingen beskrivning via sms, så jag får ringa Freddie. Får adressen och det går galant.

Freddie är precis lika glad som vanligt :) Jag köper en drink av någotslag som liknar vinegrette (?) typ. Den smakar lite tandkräm. Ingen som jag kommer fortsätta dricka, men den va okej. Sedan fick jag en egen variant som smakade piggelin. Lite stark, men god!

Freddie tyckte att Christoffer var söt på leget ^^,

Det satt en stammis i baren som pratade en hel del med oss. Mycket om hundar som jag bara kunde hålla med om. När han fick veta att jag inte hade egen hund så blev han lite paff. Funderar dock på att sälja Ängla och skaffa katt, men vi får se.

Han klagar lite på att folk på stan idag knappt hälsar. Han tycker att man ska göra det. Jag och Christoffer hummar. Vi hör ju själva till dom ickehejande som mest tittar ner i marken med lurar i öronen. Men det säger vi inget om. Gubben tar förgivet att vi två är ett par, Christoffer är snabb med att klargöra att så är det inte :p Jag undrar varför X'D

När Freddie har slutat jobba så sitter vi och pratar en hel del. Minns inte om vad, det var så mycket. Men bland annat om Pride. Han ska dit ^^, Jag gör klart ör Christoffer att jag INTE ska gå sklädd som en ost och skinksallad, och han blir nästan ledsen :p Inte kontaktperson dock, han bara skrattar ^^

Vi pratar om att jag ska få träffa Chippen, bordercollien, nästa gång <3 Då ska vi på promenad i Minneberg.

Det var en toppenkväll! Två av mina favoriter på samma ställe :)

Freddie fick klart godkänt av Christoffer, det kändes bra.

La Dame Noire är ett bra ställe om man vill smygspana lite på gaypersoner ;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beth - 5 april 2010 19:33

Nu har jag tagit och skaffat mig en blogg på Blogg.se i hopp om att jag hittar saker och ting bättre där. Alltså; ny adress:   Shortforcrazy.blogg.se     Den här kommer givetvis att finnas kvar då jag har alla mina tidigare inlägg här. Ka...

Av Beth - 5 april 2010 18:21

Ja, nej, det gör ju inte det.Jag ligger så sjukt efter i allt. Förstår mig tamejtusan inte ens på den här nya varianten av bloggen, hur länge den nu har varit ny. Trivdes med bloggagratis där man iaf kunde ladda upp en visningsbild. Funderar nästan s...

Av Beth - 4 april 2010 23:13

Det var det där med bloggandet ja. Skrivandet. Har ju varit utan dator i ett antal månader (nej, jag tänker inte sitta vid en offentlig), men nu har jag äntligen skaffat en skärm till datorn som jag fick av de underbara personer som mina senaste ho...

Av Beth - 1 januari 2010 18:51

Då kan en konstatera att deppigheten går rätt så snabbt upp och ner.   Konstatera 2) Lite så där halvsleeziga artiklar, om än gamla, kan få en till att dra på mungiporna och tina up ett par sekunder iaf, se på fan.   Konstatera 3) Reptiler oc...

Av Beth - 1 januari 2010 16:33

Nytt år, gamla minnen. Nytt år, samma ångest. Jag går upp och ner, sista tiden rätt stabil. Nu går jag ner. För att jag saknar den som jag en gång kallade käresta. Den som jag en gång kallade vän. Den som.. den som jag vet inte.Just nu vill jag g...

Ovido - Quiz & Flashcards