Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Det lever i mitt huvud

Av Beth - 14 augusti 2008 02:25

Sitter och lyssnar på en massa musik, mestadels depp, men som ändå är helt underbar. Kan inte på rak arm vilka låtar det är, men bl.a Memory will never die och Your guardian angel. Hade tur (tur eftersom jag gillar dom) att snubbla över dem när jag kollade på klipp från A walk to remember på Youtube. En helt underbar film förresten. Sorglig, men jätte vacker.

Funderar nu på att ”möblera om” bland musiken på mp3n, men det får nog vänta.

Jag ”svor” att inte fastna vid datorn ikväll, isf tvn, men nu fastnade jag ju iaf framför en massa musik och inte framför bdb (som antagligen bara skulle gjort mig depp eller förbannad).

Synd på ett sätt att det blev datorn, hade sett fram emot en myskväll framför tvn. Tillsammans med lite dricka. Blev väl en okej kväll iaf, med tanke på att jag inte alls ville vara ensam. Skickade ett sms till Christoffer i hopp om att försöka locka hit honom med lite dricka. Helt utan framgång såklart. Han svarar nästan aldrig på mina sms längre, trist nog. Men tja, jag vet väl varför, så det är okej ändå antar jag. Men hade inte sagt nej till en kväll med ”trevligt sällskap”. Övervägde att höra av mig till Fredrik (bajs att jag missade honom igår!), men så blev det inte. Genki var inte ens någon idé, där visste jag att det skulle bli nej. Funkar inte riktigt att höra av sig till vem som helst vid sådana här kvällar. Det måste vara någon som jag tycker om och som jag vet att det inte blir någon pinsam tystnad tillsammans med. Men det är klart, med Fredrik vet jag inte, det var ju mer än 9 månader sedan vi sågs sist. Vi ses på tok för sällan. Är väl jag som är för tråkig, hemsk tanke. Jag får inte tänka så, för då blir Emil arg. Vill inte ha en arg älskling. Nu när vi ändå pratar så lite när han jobbar, vill inte bråka den tiden.

9 månader lite drygt ja. Föredrar att tänka tillbaka på det som ”Senaste gången jag såg Fredrik” istället för ”Helvetet bröt ut på nytt”. Om man ska försöka se det positiva i situationen.

Bajs vad duktiga ord jag använder nu.


Tillbringade några timmar tillsammans med Anette efter Ung 08; vilket förövrigt inte blir något jobbande för min del. För mycket folk och för lite schemabelagda uppgifter. I vanliga fall gillar jag inte scheman, men nu hade jag behövt det. Men Ann var jätte snäll och sa att jag bara kunde sitta där och titta och lyssna, inte direkt utföra några uppgifter. Dock följde jag med 3 st tjejer och tryckte en himla massa ”I *hjärta* Lars” pins att ge till poliserna. Har inte den blekaste aning om vem Lars är mer än att han är polis som tydligen ska sluta. Och vilket samarbete sedan; jag skrev ”I”, den andra tjejen hjärtat, tredje ”Lars” och fjärde klippte. Sedan fick JAG gå med alla lapparna till killen som skulle trycka själva pinsen. Han såg ut att få en mindre chock. ”Vad många” var allt han sa. Tydligen fick man bara göre en var, men vi fick tillåtelse eftersom det var till polisen. Sedan fick dom som hade hand om ”pinstältet” lite godis som tack för slitet.


(Jag skriver lite hipp som happ om dagens händelser)


Jag pratade lite med Nettan, en kompis till Freddie och Stefan, i väntan på att Anette skulle dyka upp. Det var lite kul att berätta hur jag kände dom samt hur hon kände dom.

Jag valde att säga hej då till Stefan innan vi skulle gå (jag fick förövrigt handen smått krossad av en motorcykelpolis och jag har en sabla träningsverk i ryggen efter golfen) och det var tur. Blev smått övertalad till att ställa upp i brandförsvarets ”rulla slangen-tävling”. Jag vann en stor handduk och det var ju kul. Kändes extra roligt när killarna från igår (dom upptäckte att crash-test-dummiedockan fortfarande glödde lite i grenen (just där av alla ställen XD) och Stefan stampade den i grenen för att den skulle slockna (man fick testa på att släcka den när den blev ”grillad” under t-sprit och eld). Jag stod och glodde rätt ut för att det såg så fel ut, stackars han liksom. Ena killen såg att jag stirrade och sa ”han är väldigt het” XD Sekunderna innan hade han sagt ”han brinner i fittan” HAN brinner i FITTAN?) (Antagligen för lång parantes och säkert gjord på fel sätt, men skitsamma) ”Akta, Charlotte ska göra nu” till alla andra, höhö. Han var rätt het den ena killen, haha. Brandman ju XD Men roligt att se hur annorlunda han verkade reagera när han förstod att jag kände både Freddie och Stefan :)


Morgonen blev hela kaotisk. Skulle följa med Jennie till psykologen, men fick ställa in för att mitt socker var helt fel. Väldigt hög och nästan svimfärdig eller iaf extremt trött. Kändes jobbigt att behöva säga nej efter gårdagen. (Hennes kort på hennes pappa hade blivit förstörda i tvätten, mer än så tänker jag inte säga. Jag försökte iaf förstå så gott jag kunde varför hon blev ledsen. Lyckades relativt bra tror jag. Vi hade förövrigt en trevlig dag. Käkade lunch och pratade om hur viktigt det är med saker som har minnen i sig. Min gossa som snart är helt död (neeeeeeej, lämna mig inte efter alla dessa år ;__; *gråter krokodiltårar*) och hennes rosa ”blobb” från hennes pappa. Helt underbart att bli erbjuden sällskap in bara sådär (Om du ser detta så ska du veta att jag tycker om dig en himla massa <3). trevligt att gå runt i Kungsan tillsammans också.) Sov vidare ett tag och vaknade med lågt socker, nästan ännu jobbigare. Åt upp första bästa ”mat” som jag kom över och ett glas med sockervatten. Klockan hann bli nästan 13. Sms från Freddie som undrade om vi skulle ses på en lunch eller fika vid 12.30, som vi nästan hade bestämt dagen innan. Men jag sov ju, bajs. Svårt att hinna med en lunch 1 timme innan man vaknar. Som tur var så förstod han och vi tog en fika idag istället. Hade han inte bett mig komma in så hade jag nog stannat kvar i sängen hela dagen. Jag har en jäkligt bra kontaktperson måste jag säga <3

Vi tittade på lite grejs i Kungsan och träffade Stefan och dom andra killarna (jag måste få veta vad han heter!) och sa hej.



Men till Anette igen då. Det var trevligt att träffa henne och bara gå runt i affärer (jag köpte ett fyll-i-kuken-block till Ann :P). En kille på motorcykel spanade in oss, eller okej, henne, men man kan ju alltid låtsas (a), vid Stureplan. Och han jag köpte jordgubbar och vindruvor av på Hötorget frågade om hon var modell, hehe. Något om fina ögon sa han också. Hon bara log och jag pratade. Han frågade var vi kom ifrån, när jag svarade Sthlm frågade han om det verkligen var sant. Ja, gubbe, det är sant! Plågan Charlotte bor i Sthlm XD Gick hem mot henne, köpte lite cider på vägen. Första nästan genomsoliga dagen på länge nu, smällvarmt! Då måste man ju ha dricka och jag vill inte ha te i värmen. Luktade apa hemma hos henne. Men har man tre katter och ingen kattsand så får man stå ut med det. Jag är van med råttorna typ.

Skönt att få komma hem till henne och bara prata om allt och alla. Eller allt och inget rättare sagt. Tänk om någon skulle ha hört vårat dildoprat, haha.

Anette är bra, hon kan förstå det mesta jag känner och upplever även om vi inte är så lika varandra. Hon förstår själva aspergergrejen och är inte rädd för att prata om det eller försöka dölja det. Det är likadant med Ziggy, vi är lika men ändå inte. Jag saknar Ziggy. Jag saknar många! Ska försöka skriva ett senare inlägg (det som jag jämt babblar om) om sånt som jag saknar och längtar efter. Svårt att försöka förklara, men det märks när det kommer upp. Om det nu gör det. För jag saknar saknar saknar!


Väldigt bra dag när jag tänker efter. Dock totalt bakvänd i beskrivandet.


Nej, jag skulle ha sovit för minst 2 timmar sen egentligen. Det händer grejer imorgon med. Ska försöka hinna in till starten av Ung 08. Se hur det är utan allt folk. Förhoppningsvis vinna en handduk åt Jennie (som är snäll och följer med imorgon, om några timmar, också) och komma ihåg att ge Ann blocket med.

Sedan skall jag och Jennie till simhallen och nyttja våra fribiljetter som vi vann igår :) Yay på oss. Yay me som vann en ”Våga vittna” tröja också. Synd att bara jag och inte hon också vann en. Kanske kan tjata till mig en, tro?


Måste bara säga att igår kväll/natt var rätt trevlig med. Smsade med C's mamma. En väldigt förstående mor som jag tycker om. Bjöd in dom till Lyktfesten på nya Fontänhuset i Stora Sköndal i oktober. Skulle vara trevligt om jag fick bjuda med lite folk. Kanske skulle kolla det först, oops.


På fredag ska jag träffa Göran, psykologen på vuxenteamet, och åka till kommande skolan och prata med läraren. Freddie följer med om han kan :)


Men herregud vad mycket jag egentligen har att skiva om. Kanske skulle bli nästa Linda Skugge och släppa bok i dagboksform.

Men om jag ska bli författare så vill jag ju bli det för att jag är bra på att skriva, och inte för att när jag väl bloggar så brukar det komma ut en himla massa. Gud hjälpe den som visste hur förbannat mycket grejer som lever runt i mitt huvud. Som jag inte ens skriver om. Inte ens i vanliga dagboken. Får skriva ut alla dom senaste inläggen och lägga in där.

Kanske även skulle skriva ett till brev till en viss person. Men utan att skicka.


Men som sagt; sova.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beth - 5 april 2010 19:33

Nu har jag tagit och skaffat mig en blogg på Blogg.se i hopp om att jag hittar saker och ting bättre där. Alltså; ny adress:   Shortforcrazy.blogg.se     Den här kommer givetvis att finnas kvar då jag har alla mina tidigare inlägg här. Ka...

Av Beth - 5 april 2010 18:21

Ja, nej, det gör ju inte det.Jag ligger så sjukt efter i allt. Förstår mig tamejtusan inte ens på den här nya varianten av bloggen, hur länge den nu har varit ny. Trivdes med bloggagratis där man iaf kunde ladda upp en visningsbild. Funderar nästan s...

Av Beth - 4 april 2010 23:13

Det var det där med bloggandet ja. Skrivandet. Har ju varit utan dator i ett antal månader (nej, jag tänker inte sitta vid en offentlig), men nu har jag äntligen skaffat en skärm till datorn som jag fick av de underbara personer som mina senaste ho...

Av Beth - 1 januari 2010 18:51

Då kan en konstatera att deppigheten går rätt så snabbt upp och ner.   Konstatera 2) Lite så där halvsleeziga artiklar, om än gamla, kan få en till att dra på mungiporna och tina up ett par sekunder iaf, se på fan.   Konstatera 3) Reptiler oc...

Av Beth - 1 januari 2010 16:33

Nytt år, gamla minnen. Nytt år, samma ångest. Jag går upp och ner, sista tiden rätt stabil. Nu går jag ner. För att jag saknar den som jag en gång kallade käresta. Den som jag en gång kallade vän. Den som.. den som jag vet inte.Just nu vill jag g...

Ovido - Quiz & Flashcards